Lejla iz Kad lišće pada stala na ludi kamen! (FOTO)

Izvor: S media, 29.Avg.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejla iz "Kad lišće pada" stala na ludi kamen! (FOTO)

Gokče Bahadir koja tumači lik Lejle iz serije “Kad lišće pada”, stala na ludi kamen!

Ljubitelji popularnih turskih serija “Kad lišće pada” I “Zabranjeno voće” od danas 29. avgusta na Prvoj mogu da prate nove zaplete u životu omiljenih TV porodica Zijagil i Tekin.

Gorka sudbina mnogih likova u ovim serijama pravi dramatične zaplete ali u privatnom životu, glumci >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << imaju zaista čime da se pohvale, bar kada je reč o ljubavnim stranicama. Tako je Gokče Bahadir, lik Lejle iz serije “Kad lišće pada”, ovih dana stala na ludi kamen!

Novi Ševket u seriji "Kad lišće pada"

Gej verzija serije "Dva i po muškarca"

Lisa Edelstajn: Bilo je vreme da odem iz serije "Dr Haus"

Nakon što su nekoliko puta odlagali svadbu, Gokče Bahadir i njen verenik Ali Sunal , takokođe poznati turski glumac, konačno su stupili u brak. Ceremonija je održana 22.jula u Bodrumu, popularnom turskom odmaralištu.

Gokče je inače iznenadila prisutne kada se pojavila u modernoj venčanici iznad kolena, sa kratkim velom i buketom raznobojnog cveća. Njen verenik je nosio razvezanu kravatu i nije imao sako, a na beloj košulji je imao nacrtano malo crveno srce.

Suze radosnice su bile vidne na licu lepe mlade, a svadbi je prisutvovala i koleginica iz serije, Fahrije Evče, koja tumači ulogu Nedžle, Lejlinje sestre.

Nakon svadbe, mladenci, njihove porodice i par bliskih prijatelja uputili su se na večeru koja je održana na grčkom ostrvu Leros.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.