Novi Samsung proizvodi

Izvor: ITsvet.com, 02.Avg.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Samsung proizvodi

Samsung je predstavio dva nova proizvoda kada je u pitanju ponuda ove kompanije vezana za digitalne foto-aparate. Prvi model je ST80, protabl digitlani foto-aparat koji poseduje ugrađenu Wi-Fi konektivnost. Uz pomoć ovog aparata možete snimiti fotografiju i odmah je poslati preko Wi-Fi konekcije na Facebook ili Photo Bucket. Slično važi i za snimanje videa i njegovo objavljivanje na YouTube sajtu. Drugi predstavljeni model je HMX-E10, tanki foto-aparat koji može da snima video o rezoluciji 1920x1080 piksela. Obrtni ekran ovog aparata omogućava da snimate sve što želite iz različitih uglova pa čak i sebe dok vršite snimanje uz istovremeno gledanje na viziru.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi Samsung proizvodi

Izvor: S media, 02.Avg.2010

Samsung je predstavio dva nova proizvoda kada je u pitanju ponuda ove kompanije vezana za digitalne foto-aparate...Prvi model je ST80, protabl digitlani foto-aparat koji poseduje ugrađenu Wi-Fi konektivnost. Uz pomoć ovog aparata možete snimiti fotografiju i odmah je poslati preko Wi-Fi konekcije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.