(JUTJUB) Seka Aleksić: „Tamo gde si ti obara rekorde na YouTube-u!

Izvor: SamoProvereno.com, 29.Sep.2010, 04:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(JUTJUB) Seka Aleksić: „Tamo gde si ti" obara rekorde na YouTube-u!

Novi singl Seke Aleksić „Tamo gde si ti", koji je folk zvezda dobila kao svadbeni poklon od Dejana Abadića i Braje, obara rekorde na Jutjubu! Pesma, koja je vrlo brzo postala hit, u subotu je bila trinaesta po popularnosti na svetu i za samo dva dana video je pregledan oko 70.000 puta! Seka je za ovaj hit snimila spot u prestoničkom klubu „Santa Domingo". Pošto je pesma neuobičajena, takav će
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SamoProvereno.com...






Povezane vesti

Seka Aleksić obara rekorde na Jutjubu!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2010

Jedan od neobičnijih poklona koji je folk diva Seka Aleksić dobila na venčanju jeste singl "Tamo gde si ti " koji je postao pravi hit. Naime, ovaj nesvakidašnji poklon pevačica je dobila od hitmejkera Dejana Abadića i Braje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SamoProvereno.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SamoProvereno.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.