FIFA 12 ludački bagira, ponekad

Izvor: GameInfusion.net, 20.Sep.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA 12 ludački bagira, ponekad

 

 
EA se hvali svojim naprednim modelom fizike za FIFA 12 koji situacije procesira u realnom vremenu, bez obzira na način kontakta i deo tela igrača.

Iako ovaj engine zadužen za fiziku funkcioniše zaista odlično, YouTube korisniku Kennybastards, kako prenosi Kotaku, nije sve funkcionisalo kako treba u FIFA 12 demo verziji. Tvrdokorni pesoholičari će sigurno, zbog ovoga, doživeti bar mini erekciju, ali podsećamo da je ovo redak bug.

Da preuzmete FIFA 12 demo, pročitate sve detalje za ovu igru i pogledate trejlere i slike, posetite našu bazu igara. Više vas zanima PES 2012? I to smo pokrili.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Battlefield 3 beta samo što nije?

Izvor: GameInfusion.net, 20.Sep.2011

 .. .Na Internetu se pojavio screenshot sa zvaničnog sajta igre Battlefield 3 koji prikazuje ekran za unos beta ključa. Na žalost, ova stranica trenutno ispoljava ponašanje semafora: stalno se "pali i gasi"...Bilo je jako puno glasina, fišing stranica i lažnih vesti, ali ovo liči na...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.