Eksplozija u Istanbulu, sedam ranjenih

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Istanbulu, sedam ranjenih

26. 05. 2011. | Vestionline
U centru Istanbula danas je odjeknula eksplozija u kojoj je ranjeno najmanje sedam osoba, javili su turski mediji, pozivajući se na izjave svedoka.

Istanbul

Eksplozija se dogodila u Etileru u blizini autobuske stanice. Uzrok eksplozije za sada nije poznat, prenele su agencije.
Televizijska stanica Si-En-En Turk njuz objavila je da je eksplozivna naprava najvjerovatnije bila ostavljena u kanti za smeće, dok je stanica NTV je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << prenela da je sedam lica povređeno, od kojih troje teže.
{youtube}X1UW_rtR9a0&feature=player_embedded{/youtube}
U Turskoj se 12. juna održavaju parlamentarni izbori, a snage reda se poslednjih nedelja suočavaju sa povećanim aktivnostima militantnih grupa

eksplozijaistanbul

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.