Zvanično - Grčka zatvara granicu za putnike iz Srbije, ne krećite na put

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jul.2020, 15:02

Zvanično - Grčka zatvara granicu za putnike iz Srbije, ne krećite na put

Grčka će od sutra u 6 ujutru zatvoriti granice za građane Srbije, osim za neophodna putovanja za koja je potrebna posebna dozvola.

Informaciju o zatvaranju granice za RTS je potvrdio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Kako je rekao, obaveštenje o zatvranju granice je stiglo ambasadi Srbije u Atini iz kabineta grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa.

"Upozoravamo građane da ne kreću na put prema Grčkoj kako bi se izbegla situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da se veliki broj naših građana zatekne u putu ili na grčkim graničnim prelazima bez mogućnosti da uđu na teritoriju Grčke", istakao je ministar.

Dodao je da će građani Srbije koji su kao turisti već u Grčkoj moći da ostanu tamo do kraja aranžmana i da se vrate u Srbiju.

I ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je potvrdio za RTS da će Grčka sutra od šest ujutru zatvoriti granicu za putnike iz Srbije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.