Prekidi u vodosnabdevanju u Beloj Palanci u četvrtak i petak

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2023, 11:52

Prekidi u vodosnabdevanju u Beloj Palanci u četvrtak i petak

Zbog radova na gradskom vodovodu na izvorištu "Vrelo", iz Javno komunalnog preduzeća Komnis obaveštavaju da će u četvrtak, 23. novembra i dan kasnije dolaziti do kraćih prekida u vodosnabdevanju svih korisnika u Beloj Palanci, dok će u višim delovima domaćinstva biti i duže vreme bez vode.

U toku su radovi na izvorištu iz koga se Bela Palanka snabdeva vodom, a iz Komnisa kažu da se trenutno radi na prebacivanju elektro ormana iz starog u novi upravljački >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << deo i da je to razlog mogućih prekida u vodosnabdevanju.

Radovi će biti obavljeni u najkraćem mogućem roku, a vodosnabdevanje normalizovano - saopštavaju iz Komnisa.

Kraći prekidi očekuju se u celoj Palanci, duži u višim delovima, dok u slučaju većih poremećaja može doći i do reonskih isključenja.

Cisterna sa pijaćom vodom biće raspoređena tokom dana - kod vrtića "Izvorčić“ od 8:30 - 9:30, u Ulici 11. oktobar kod Doma zdravlja od 9:45 do 10:45, na uglu ulica Veljka Vlahovića i 5. Sandžačke brigade od 11 do 12 sati, kao i na uglu ulica Jovan Mitić Đorđe i Dositeja Obradovića od 12:15 do 13:15 i uglu ulica Krste Tošića i Nikole Tesle od 13:30 do 14:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.