Izvor: Svet, 25.Okt.2010, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Osećam se kao majmun koji je objasnio teoriju relativiteta

S nestrpljenjem su mnogi iščekivali novu kolumnu Jelene Karleuše u "Kuriru" i pitali se koga će ovog ponedeljka oplesti, da li će pominjati tribinu LDP-a na kojoj je nedavno prisustvovala, upoznavanje sa Čedom Jovanovićem... A pod naslovom "Neću da 'ćutim i pevam'!", pevačica u novoj kolumni se osvrnula na značenje reči patriota, sugestiji koji je dobila da ne pominje neke osobe u svom blogu, pozivu da gostuje na B92... Prenosimo u celosti njenu kolumnu:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JELENA KARLEUŠA: OSEĆAM SE KAO MAJMUN KOJI JE OBJASNIO TEORIJU RELATIVITETA!!!

Izvor: iYupi.com, 25.Okt.2010

S nestrpljenjem su mnogi iščekivali novu kolumnu Jelene Karleuše u "Kuriru" i pitali se koga će ovog ponedeljka oplesti, da li će pominjati tribinu LDP-a na kojoj je nedavno prisustvovala, upoznavanje sa Čedom Jovanovićem..  A pod naslovom "Neću da 'ćutim i pevam'!", pevačica u novoj...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.