VUČINIĆ: Japan smo zaboravili, samo nam je Crna Gora u glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 17:35

VUČINIĆ: Japan smo zaboravili, samo nam je Crna Gora u glavi

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedom startovala na Svetskom prvenstvu.

Vaterpolista Srbije Đorđe Vučinić izjavio je u Dohi da je u duelu sa Japanom presudilo iskustvo i individualni kvalitet njegovog tima i dodao da očekuje težak meč protiv Crne Gore.

Vaterpolisti Srbije su savladali selekciju Japana rezultatom 17:10 u meču prvog kola grupe C na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetskom prvenstvu u Dohi.

- Utakmica je bila fizički i psihički vrlo iscrpljujuća. Protiv Japana ne smeš da se opustiš. Bili su u vođstvu jedan period, ali su posle presudili naše iskustvo i individualni kvalitet - rekao je Vučinić.

Vaterpolisti Srbije će u sredu u drugom kolu grupe C igrati protiv Crne Gore.

- Bitnu pobedu zaboravljamo, jer stižu teži mečevi. Idemo korak po korak, sada su nam samo Crnogorci u glavi. Znamo da će da bude teško - dodao je Vučinić.

Petar Jakšić je izjavio da Japanci imaju "čudan stil igre".

- Dve četvrtine je bilo malo teže, posle kada smo probili sve je došlo na svoje. Spremali smo se za Crnu Goru i SAD, ako ispoštujemo dogovor sve će da bude dobro - rekao je Jakšić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.