Tokio: Pobeda Ane, poraz Bojane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2012, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokio: Pobeda Ane, poraz Bojane

TOKIO -

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na turniru u Tokiju, pošto joj je jutros u prvom kolu Čehinja Andrea Hlavačkova predala meč.

Ivanovićeva je prvi set dobila lako sa 6:3, a u drugom je, u trenutku predaje, vodila sa 2:0.

Srpska teniserka će u sledećem kolu igrati protiv Poljakinje Ursule >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Radvanske.

Pre Ivanovićeve, plasman u drugo kolo turnira u Tokiju izborila je i Jelena Janković koja je na startu savladala Belgijanku Janinu Vikmajer.

Ivanovićeva je rekla da veruje kako može ponovo da dođe do trofeja na gren slem turnirima.

"Već sam ispunila dva najznačajnija cilja u karijeri. Osvojila sam jedan gren slem turnir i bila sam prva na WTA rang listi. Ipak, verujem da ponovo mogu da igram na vrhunskom nivou i osvajam pehare na gren slemovima. Da je drugačije, ne bih imala razlog da budem ovde", kazala je Ivanovićeva novinarima u Tokiju.

Najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri srpska teniserka ostvarila je 2008. godine, kada je trijumfovala na Rolan Garosu.

Poraz Bojane Jovanovski

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Tokiju, pošto je danas izgubila od Karoline Voznjacki iz Danske, posle velike borbe u tri seta - 6:0, 3:6, 6:4

Mlada reprezentativka Srbije propustila je veliku priliku da napravi senzaciju na startu turnira, jer je u trećem setu, posle jednočasovne pauze zbog kiše, napravila brejk i povela 4:3.

Sve što je tada trebalo da uradi bilo je da osvoji i naredni gem na svoj servis i slomi otpor donedavno prve, a sada 11. teniserke sveta, ali je Bojana, kao da se uplašila pobede, stala i dozvolila protivnica da osvoji tri gema zaredom i dobije meč.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.