To mogu samo Japanci: Pogledajte kako za 7 minuta ulickaju ceo voz (video)

Izvor: Svet, 21.Maj.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To mogu samo Japanci: Pogledajte kako za 7 minuta ulickaju ceo voz (video)

Nije novost da su Japanci čuveni po neverovatnoj radnoj disciplini, ali ovo što ćete videti u ovom video klipu je zaista neverovatno. Zadivljujuće je kako i koje vreme uspevaju da srede čak 323 takozvana šinkansen voza koji svakodnevno napuštaju Tokio.
Šinkansen vozovi dnevno prevezu gotovo 400.000 putnika, a između ostalog su čuveni i po tome što mogu dostići brzinu od preko 300 kilometara na sat.
Naravno, tačni su do te mere da po njima možete nameštati satove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa je baš zato novinara Čarlija Džejmsa zaintrigiralo ko ih i kada uspe tako da očisti da izgledaju kao da možete da jedete s poda u njima.
Odgovor ga je oduševio do te mere da je rad tih ljudi opisao sedmominutnim čudom, pa pogledajte i sami nešto što se zaista samo komplimentima može opisati.

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

To mogu samo Japanci: Pogledajte kako za 7 minuta ulickaju ceo voz (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2015

Nije novost da su Japanci čuveni po neverovatnoj radnoj disciplini, ali ovo što ćete videti u ovom video klipu je zaista neverovatno. Zadivljujuće je kako i koje vreme uspevaju da srede čak 323 takozvana šinkansen voza koji svakodnevno napuštaju Tokio...Šinkansen vozovi dnevno prevezu gotovo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.