Terzić: Desio se jedan od onih dana

Izvor: B92, 06.Avg.2021, 12:22

Terzić: Desio se jedan od "onih" dana

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić ocenio je da je njegova ekipa odigrala slabo u meču polufinala Olimpijskih igara u Tokiju protiv SAD.

"Desio nam se jedan od onih dana kada ništa ne ide, i kada ekipa zaista igra slabo. Očigledno je da se možda nismo pripremili na pravi način za ovu utakmicu i te neke greške koje smo napravili u pripremi, ne mislim taktički, sigurno moramo da ispravimo za ono što sledi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno utakmicu za bronzanu medalju", reako je Terzić, a preneo Odbojkaški savez Srbije.

Srpske odbojkašice izgubile su sa 3:0 u setovima od Amerikanki, a selektor je rekao da nemaju "prevelikog razloga da budu tužni", jer nisu imali šansu da tu utakmicu preokrenu.

"Amerikanke su naravno igrale odlično, vidi se da su bile veoma motivisane da nas pobede. Verovatno pamte onaj duel iz Rija i odigrale su dobro u svim elementima, pogotovo u odbrani, tako da sve čestitke na pobedi", izjavio je Terzić.

Odbojkašica Milena Rašić rekla je da im poraz nije pao lako, jer su želele da se nadju u finalu Igara, ali da ih čeka borba za treće mesto u kojoj će ići "na sve ili ništa".

"Jesmo tužni, jeste nam žao i razočarani smo, ali preostaje nam borba za medalju prekosutra i daćemo sve od sebe i to možemo da obećamo da ćemo ići na sve ili ništa u borbi za treće mesto i da se na kraju ipak okitimo nekom medaljom", istakla je Rašić.

Korektor reprezentacije Tijana Bošković ocenila je da je želja za pobeodm postojala, ali da igra nija bila onakva kakva je trebalo da bude.



"Ali nećemo da očajavamo, potrudićemo se da skupimo energiju i da odigramo tu utakmicu za bronzanu medalju najbolje što možemo. Zaista verujem da će sve biti okej i da ćemo ovaj turnir završiti pobedom",
rekla je ona.

Odbojkašice Srbije će meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju igrati protiv poraženog iz meča Brazil- Južna Koreja, u noći izmedju subote i nedelje u 2.00, po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRAVILI SMO GREŠKE U PRIPREMI MEČA, MORAMO BOLW ZA BRONZU! Terzić: Ovo je jedan od onih dana

Izvor: Kurir, 06.Avg.2021

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić ocenio je da je njegova ekipa odigrala slabo u meču polufinala Olimpijskih igara u Tokiju protiv SAD 0:3, kao i da su napravljene greške u pripremi meča.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.