Izvor: Capital.ba, 04.Jul.2011, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Soni” najbolja azijska marka

TOKIO, 'Soni' je proglašen je za najbolju azijsku robnu marku u analizi marketinškog magazina 'Kampanja', uprkos hakerskim napadima u kojima su ranije ove godine od japanskog giganta ukradeni lični podaci više  od 100 miliona korisnika njegovih internetskih servisa. Japanske i južnokorejske kompanije zauzele su prvih pet pozicija. Iza 'Sonija' su plasirani 'Panasonik', 'El-Dži', 'Samsung' i 'Kanon'. Među...
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soni najbolja azijska robna marka

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2011

TOKIO - "Soni" je proglašen je za najbolju azijsku robnu marku u analizi marketinškog magazina "Kampanja", uprkos hakerskim napadima u kojima su ranije ove godine od japanskog giganta ukradeni lični podaci više od 100 miliona korisnika njegovih internetskih servisa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.