Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2021, 12:06

Šok u Tokiju ! Novak prokockao finale: Đoković je imao sve, brejk i set prednosti, a na kraju može dobiti “samo” bronzu

Novak Đoković ni ovog puta nije uspeo da dođe do finala Olimpijskih igara i zlatne medalje. Najbolji igrač sveta je izgubio meč polufinala od Nemca Aleksandra Zvereva posle tri seta – 6:1, 3:6, 2:6.   Đoković će igrati za bronzanu medalju u singlu, koju je osvojio u Pekingu 2008. godine, a protivnik će mu biti Pablo Karenjo Busta.   Rival Zverevu u borbi za zlato će biti ruski teniser Karen Hačanov koji je ranije tokom jutra nadigrao Karenja Bustu rezultatom 6:3, 6:3.
Pogledaj vesti o: Japan,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Đoković bez finala, za bronzu protiv Karenja Buste

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je danas u polufinalu izgubio od Nemca Aleksandera Zvereva sa 6:1, 3:6, 1:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.