ŠOK U TOKIJU! Hrvati ostali bez sigurne medalje, dvostruka šampionka bez odličja

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 16:20

ŠOK U TOKIJU! Hrvati ostali bez "sigurne" medalje, dvostruka šampionka bez odličja

Perkovićeva, olimpijska pobednica iz Londona 2012. i Rija 2016. završila na četvrtom mestu.

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković nije uspela da osvoji svoju treću olimpijsku medalju u karijeri, pošto je u finalu ove discipline osvojila četvrto mesto.

Njen najbolji hitaciznosio je 65,01 metara, a za medalju je bilo potrebno 65.72, koliko je bacila "bronzana" Kubanka Haime Peres. Srebro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je novim ličnim rekordom (66,86) uzela Nemica Kristin Pudenz, dok je ubeljivo najbolja bila Amerikanka Valeri Alman, koja je već u prvoj seriji bacila pobednički hitac od 68,98 metara.

Perkovićeva, inače dvostruka olimpijska pobednica (iz Londona 2012. i Londona 2016. godine) stigla je u Tokio sa velikim ambicijama, a mnogi su joj i pre samog početka već pripisali novo odličje.  Hrvatica je takođe i dvostruka svetska šampionka, a na poslednjem prvenstvu planete osvojila je bronzu. Uz to je petostruka aktuelna prvakinja Starog kontinenta.

Derbi četvrtfinala Olimpijskih igara odigraće Španija i američki drim tim u utorak rano ujutru, u 06.40. Pokazalo se da Amerikanci nisu nepobedivi, a videćemo hoće li Furija to iskoristiti. Kvota na Špance je 6,45, a na SAD 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - SAD.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.