Legendarna Hrvatica u suzama: Više sreće drugi put

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 19:38

Legendarna Hrvatica u suzama: Više sreće drugi put

Dvostruka uzastopna olimpijska šampionka u bacanju diska, Sandra Perković, nije uspela da stigne do medalje u Tokiju.

Ona je takmičenje završila na četvrtom mestu, iza Valeri Alman, Kristin Pudenc i Haime Peres.

"Ne mogu reći da sam ponosna, nisam bila na nivou. Teško takmičenje, nije to opravdanje. Žao mi je prvog hica, disk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio pun vode, drugi hitac, tako se ne baca. Onda je krenula kiša, vratila sam se na najbolji mogući način. Zagrejali smo se, ohladili... Krug nije bio", rekla je Perkovićeva i dodala:

"Alman je super otvorila takmičenje, tako se to radi. Baciš pa nek te hvataju. Kad je pala kiša ni ona ništa nije mogla. Svaka čast Nemici. Nešto mi od početka smeta ovde u Tokiju, nije do nekoga, do mene je. Od početka sam videla da se neće dogoditi."

Veruje da će u Parizu biti bolje.

"Prvi hitac mi je kliznuo iz ruke, drugi je bio divljački, a u četvrtoj seriji mi je kapala voda iz diska. Nije to razlog, sezona je za mene bila puna izazova, sve sam ih preživela, došla sam ovde. Ovo nisam uspela. Pariz 2024. će biti drugačiji. Ovako se ne završava nijedan ciklus, tako ni moj. Nadam se da će tamo biti bolje."

"Borila sam se koliko sam mogla. Više sreće drugi put", zaključila je Perkovićeva u suzama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.