Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 21:17

SAMO TRI OSOBE NA SVETU PUTUJU BEZ PASOŠA Mogu da idu bilo gde, evo o kome je reč

Kada putujete u drugu zemlju, najvažnija stvar koju morate poneti je pasoš, barem za većinu ljudi na svetu. Ipak, postoje tri osobe na koje se to pravilo ne odnosi, odnosno nije im potreban pasoš za putovanje bilo gde u svetu. U pitanju su kralj Ujedinjenog Kraljevstva Čarls III, japanski car Naruhito i carica Masako. Pre kralja Čarlsa tu je privilegiju imala kraljica Elizabeta II, koju je Čarls nasledio na prestolu nakon što je najdugovečnija britanska kraljica preminula 8. avgusta 2022. godine.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Samo tri osobe mogu da putuju svetom bez pasoša

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2024

Kada putujete u drugu zemlju, najvažnije je da imate pasoš, i to važi za većinu ljudi. Međutim, postoje tri osobe za koje ovo pravilo ne važi, odnosno, ne treba im pasoš za putovanje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.