Peking pobedio, Aleksandar Stanojević isključen

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking pobedio, Aleksandar Stanojević isključen

Fudbaleri Pekinga savladali su na svom terenu japansku Hirošimu sa 2:1 u drugom kolu G grupe azijske Lige šampiona, a trener domaćina Aleksandar Stanojević zaradio je crveni karton.
Ekipi Pekinga to je bila prva pobeda u elitnom azijskom takmičenju posle tri godine. Kineska ekipa povela je u 22. minutu pogotkom Ženga u 22. minutu, a izjednačio je Išihara u 76. minutu. Ipak, važnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pobedu Pekingu doneo je Pijao u 80. minutu.
Stanojević, bivši trener Partizana, a sada Pekinga isključen je par minuta pre kraja utakmice. Njegova ekipa trenutno deli prvo mesto na tabeli G grupe sa uzbekistanskim Bunijdkorom, a oba tima imaju po četiri boda.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojeviću crveni, pobeda Pekinga

Izvor: B92, 13.Mar.2013

Fudbaleri Pekinga savladali su Hirošimu sa 2:1 u drugom kolu G grupe azijske Lige šampiona, a trener domaćina Aleksandar Stanojević zaradio je crveni karton...Ekipi Pekinga to je bila prva pobeda u elitnom azijskom takmičenju posle tri godine...Kineska ekipa povela je u 22. minutu pogotkom Ženga...

Nastavak na B92...

Peking pobedio, Stanojević isključen

Izvor: Press, 13.Mar.2013

Fudbaleri Pekinga savladali su danas na svom terenu japansku Hirošimu sa 2:1 u drugom kolu G grupe azijske Lige šampiona, a trener domaćina Aleksandar Stanojević zaradio je crveni karton.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.