PIPKAJTE GRUDI I PRELAZITE NIVOE: Ovo je najluđa japanska igrica (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIPKAJTE GRUDI I PRELAZITE NIVOE: Ovo je najluđa japanska igrica (VIDEO)

Koju sve ulogu Oculus Rift neće imati. Prvo smo sa njim mogli da promenimo pol, zatim da letimo, a sada možemo i da pipkamo devojku, doduše virtuelnu, ali je osećaj koliko toliko realan. Pogledajte o čemu se zapravo radi

Japanski programeri otišli su korak dalje u virtuelnoj stvarnosti. Naime, oni su zahvaljujući Oculus Riftu napravili igricu koja simulira devojku, a pored toga napravili su i veštačke grudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje su na dodir kao prave, kako bi uživanje bilo potpuno.

Igrači kroz Oculus Rift gledaju virtuelnu devojku, dok se ispred njih nalaze veštačke grudi koje su veoma realne, a opremljene su senzorima, kako bi virtuelna devojka unutar igrice pokazivala emocije kada se grudi dodirnu.

Tako će veštačka devojka na svaki dodir svoje grudi prekriti rukom, vrisnuti, i pogledati očima u zemlju. Cela priča je pomalo bizarna, ali je sigurno da će usamljeni muškarci, naročito u Japanu, uživati.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Japanci smislili najluđu igricu: Pipkajte grudi i prelazite nivoe!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2014

Koju sve ulogu Oculus Rift neće imati. Prvo smo sa njim mogli da promenimo pol, zatim da letimo, a sada možemo i da pipkamo devojku, doduše virtuelnu, ali je osećaj koliko toliko realan. Pogledajte o čemu se zapravo radi..Japanski programeri otišli su korak dalje u virtuelnoj stvarnosti. Naime,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.