Kakav šou Nejmara: Četiri gola za trijumf Brazila nad Japanom

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav šou Nejmara: Četiri gola za trijumf Brazila nad Japanom

Fudbalska reprezentacija Brazila je u prijateljskom meču odigranom u Singapuru pobedila Japan sa 4:0, a sva četiri gola postigao je Nejmar.

Zvezda Barselone i brazilske nacionalne selekcije je načeo "samuraje" u 18. minutu, kada je iskoristio dodavanje i utrčao s leve strane u kazneni prostor rivala, gde je prošao pokraj golmana i poslao loptu u mrežu.

Na 2:0 je povisio na vrlo sličan način, utrčavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 48. minutu iza leđa odbrane i ostavši "1-na-1" sa golmanom, da bi u drugom poluvremenu još dvaput bio precizan.

Najpre je u 77. minutu bio na pravom mestu i sproveo na pravo mesto odbitak posle reakcije čuvara mreže...

... a onda je u 81. glavom krunisao sjajan nastup i postavio konačnih Brazil - Japan 4:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmarov šou, četiri gola protiv Japana (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014

Nejmar je odigrao jednu od najboljih partija od kada nosi dres reprezentacije Brazila, ali u karijeri. Sjajni fudbaler Barselone je postigao sva četiri gola u pobedi njegove selekcije na prijateljskom meču u Singapuru protiv Japana - 4:0...Japanska odbrana nije znala gde se nalazi kada je izuzetno...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.