Japanka prošla kao Đoković – pogodila lopticom skupljača i diskvalifikovana VIDEO

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 13:20

Japanka prošla kao Đoković – pogodila lopticom skupljača i diskvalifikovana VIDEO

Japanska teniserka Miju Kato diskvalifikovana je sa Rolan Garosa nakon što je skupljača pogodila lopticom.

Kato je nastupala u konkurenciji dublova u paru sa Aldilom Sutjiadi, kada je, posle servis greške, poslala lopticu na drugu stranu terena.

Ta loptica je pogodila devojčicu koja je skupljala lopte, a zadobila je snažan udarac u vrat zbog kojeg je završila u suzama.

U suzama je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Kato iako ništa nije uradila namerno, ali je bez obzira na to njeno učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske tu završeno.

Mnoge je ova situacija podsetila na onu sa US Opena pre tri godine, kada je Novak Đoković pogodio linijskog sudiju i zbog toga diskvalifikovan.

Inače, najveću korist od ovog incidenta su imale Mari Buzkova i Sara Soribes Tormo, koje su prošle dalje automatski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DISKVALIFIKOVANA ZBOG NOVAKA: Japanka na Rolan Garosu pogodila skupljačicu lopti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023

Morali su da je izbace, da ne bi ponovo bilo aktuelno izbacivanje Novaka..Japanska teniserka Miju Kato, koja je igrala u paru sa Indonežankom Aldilom Sutjiadi, diskvalifikovana je sa Rolan Garosa pošto je posle jedne duple servis greške nehotično lopticom pogodila devojčicu koja je bila zadužena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.