Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan iznenadio Kolumbiju, Ospina uhvaćen na "krivoj nozi"

Fudbaleri Japana pobijedili su Kolumbiju rezultatom 2:1 u prvoj utakmici grupe H na Mundijalu u Rusiji.

Već u trećem minutu meča u Saransku u napadu Japana Karlos Sančez rukom sprečava loptu da poslije šuta Kagave završi u golu.

Slovenački sudija Skomina pokazao je Kolumbijcu crveni karton. Japan je poveo iz penala, Kagava je s bijele tačke pucao u desni donji ugao, a golman se bacio na drugu stranu. Ujedno, bilo je ovo prvo isključenje na Mundijalu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rusiji.

Kolumbijci su do izjednačenja stigli udarcem Kvintera iz slobodnog udarca. Šutirao je nisko pored živog zida u bližu stranu gola, a golman Japana uhvatio je loptu nakon što je cijela prešla gol liniju.

Japan je u 73. minute, opet došao do vođstva. Muriljo je uspio da izblokira šut Japanaca, ali ono što nisu iskoristili tada jesu trenutak kasnije. Nakon izvođenja kornera, Osako je glavom sjajno šutirao, a nesigurni Ospina je uhvaćen na "krivoj nozi", i Japan je ponovo bio u prednosti i došao do tri vrijedna boda već u prvom kolu.

U grupi H danas od 17 časova u Moskvi igraju Poljska i Senegal.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Japan sa igračem više pobedio Kolumbiju

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018

Fudbaleri Japana savladali su Kolumbiju rezultatom 2:1 (1:1) u utakmici prvog kola H grupe na Mundijalu u Rusiji...Ključni momenat meča bio je crveni karton u trećem minutu defanzivcu Kolumbije Karlosu Sančezu nakon što je rukom sprečio gol...Foto: Tanjug/AP/Vadim Ghirda..Japan je poveo tri minuta...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.