Đoković na pisti humanitarne modne revije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković na pisti humanitarne modne revije

KAN -

Zvezde poput manekenke Naomi Kembel, glumica Džejn Fonde i Rosario Doson i tenisera Novaka Đokovića učestvovale su sinoć u Kanu na dobrotvornoj akciji za Japan koji je nedavno pogođen katastrofalnim zemljotresom i cunamijem.

Poznata manekenka Naomi Kembel organizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je modnu reviju i aukciju kako bi se prikupio novac za japanski Crveni krst namenjen za pomoć žrtvama zemljotresa i cunamija.

Na humanitarnoj reviji u festivalskom gradu Kanu učestvovale su brojne poznate manekenke noseći modele Lanvena, Žana Pola Gotjea, Sonje Rikel, Valentina i drugih uglednih kreatora.

Ivana Tramp je, takođe, odlučila da podrži ovu akciju u Kanu.

"Svi bogati ljudi iz sveta mode i filma su trenutno u ovom festivalskom gradu, tako da oni mogu finansijski da podrže ovu akciju", izjavila je Ivana Tramp, koja je bila obučena u elegantnu crnu mini haljinu sa dubokim dekolteom.

Humanitarnoj akciji su se pridružili i modni kreator Piter Dundas čiji modni brend Puči važi za modnu ikonu u Japanu.

"Naravno da učestvujem u ovom događaju, jer je japanska katastrofa i naša katastrofa", rekao je on novinarima.

Osim manekenki i modnih dizajnera ovoj akciji se pridružio i teniski šampion Novak Đoković kao i supruga ovogodišnjeg predsednika žirija Roberta de Nira, Grejs Hajtauer.

Na pisti se pojavila i 73-godišnja Džejn Fonda izazvavši burni aplauz.
Pogledaj vesti o: Cunami,   Cunami u Japanu,   Zemljotres u Japanu

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.