DIREKTOR SREDNJE ŠKOLE DOBIO OTKAZ ZBOG KAFE: Bio je prinuđen i da se izvini učenicima i njhovim roditeljima, a odluka tužilaštva je sve iznenadila

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 22:33

DIREKTOR SREDNJE ŠKOLE DOBIO OTKAZ ZBOG KAFE: Bio je prinuđen i da se izvini učenicima i njhovim roditeljima, a odluka tužilaštva je sve iznenadila

Protiv direktora nije podneta optužnica.

Direktor srednje škole u Japanu dobio je početkom ovog meseca otkaz jer je u prodavnici natočio više kafe nego što je platio. 59-godišnji muškarac, koji nije imenovan, je tokom pauze za ručak sipao veliku šolju kafe mada je platio za standardnu, piše Biznis Insajder.

Kazao je kako je u junu shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zaposleni trgovine ne primete ako u aparatu za samousluživanje kafe natoči šolju od 1.25 dolara, a plati onu od 0.75 dolara. U decembru ga je na delu uhvatio prodavac i pozvao policiju. Direktor je zbog celog slučaja dobio otkaz. Pritom se izvinio učenicima i njihovim roditeljima, rekavši da je trebalo svojim ponašanjem davati primer, a da to nije uradio.

Lokalni tužitelji ipak nisu podigli optužnicu.

Izvor: Srbija Danas/Index/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.