Za izbore u Beogradu do sada proglašeno devet lista

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za izbore u Beogradu do sada proglašeno devet lista

Gradska izborna komisija Beograda do sada je proglasila devet lista koje će učestvovati na predstojećim izborima za gradski parlament.

Komisija je, kako je navedeno na njenom sajtu, proglasila listu "Dragan Đilas - izbor za bolji Beograd", koja će biti prva na glasačkom listiću, kao i liste "Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj" i "Prof. dr Zoran Stanković - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ujedinjeni regioni Srbije", koje će biti druga, odnosno treća po redu na glasačkom listiću.

Na četvrtom mestu biće lista "Čedomir Jovanović - Preokret", na petom "Pokrenimo Beograd - Tomislav Nikolić", dok će šesta biti "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica".

Sledeća na glasačkom listiću biće lista "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Jedinstvena Srbija - Milan Krkobabić".

GIK je proglasila i listu grupe građana "Pokret prigradskih opština - Jovan Sretković Jole", koja će se nalaziti pod rednim brojem osam, kao i devetu listu "Pokret radnika i seljaka".

Rok za podnošenje lista za predstojeće izbore za beogradski parlament, koji će biti održani 6. maja, prema Rokovniku za vršenje izbornih radnji u postupku izbora za odbornike grada Beograda, jeste 20. april u ponoć.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Zoran Stanković,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.