Tadić i Borisov izbegli požar!

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Borisov izbegli požar!

Izbio požar na vojnoj vežbi bugarske i srpske vojske na obali Crnog mora kojoj prisustvuju Boris Tadić i Bojko Borisov. Požar izazvalo ispaljivanje rakete. Vatra bila na sto metara od delegacija.

Na zajedničkoj vojnoj vežbi bugarske i srpske vojske u blizini Šable na obali Crnog mora, kojoj su prisustvovali srpski predsednik Boris >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tadić i bugarski premijer Bojko Borisov, izbio je požar, koji je, ipak, ubrzo ugašen.

Kako prenose neki bugarski mediji, požar je izazvan prilikom ispaljivanja raketa, ali je brzo ugašen i vežbe su nastavljene.

Kako navodi bugarski Nivinite, požar je izbio ubrzo pošto su ispaljene prve dve rakete protivvazdušne odbrane, prilikom čega se zapalila trava na tom poligonu.



Vatra je izbila na samo sto metara od delegacije dve zemlje, a vetar je nosio gust dim u njihovom pravcu, navele su bugarske agencije.


Tadić: Nećemo se predati na putu do cilja! (VIDEO)

Tadić: Možda i ne dobijemo status kandidata

Tadić i Borisov, kao i ministri odbrane dve zemlje Dragan Šutanovac i Aniu Angelov, prisustvovali su danas poslednjem danu trodnevnih zajedničih protiv vazdušnih vojnih vežbi vojski dve zemlje u Šabli.

Zajednička vežba pripadnika Bugarske armije i Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije odvija se drugu godinu zaredom. Vežbi u Šabli prisustvovao je i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Miloje Miletić.

To nije prvi put da se na vojnim vežbama u Bugarskoj dešavaju incidenti.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.