Izvor: Blic, 20.Jan.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović o izborima: Odluka zavisi od više faktora, koji se tiču državnih interesa, Kosova i ekonomije

Član predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović kaže za RTS da je on uvek za to da se proveri volja naroda, ali da je mnogo faktora koji će uticati da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore. Povodom navoda da će izbori biti održani 31. marta ili 14. aprila, ističe da se nije razgovaralo o datumima.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stefanović: Mnogo faktora uticaće da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore

Izvor: Beta, 20.Jan.2019

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da je uvek za to da se proveri volja naroda, ali da je mnogo faktora koji će uticati da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore. Povodom navoda pojedinih medija da će izbori biti održani 31. marta ili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.