Šerzinger o sebi: Nisam zadovoljna svojim izgledom!

Izvor: Svet, 16.Okt.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šerzinger o sebi: Nisam zadovoljna svojim izgledom!

Poznata pevačica Nikol Šerzinger smatra se jednom od najlepših žena u šou-biznisu, ali to ne znači da i ona nema svojih nesigurnosti kao i ostale žene. Nikol je priznala da se često osećala “debelo i ružno”, te da se stalno borila sa nedostatkom samopouzdanja.
Pevačica je pre nekoliko meseci otkrila i da je osam godina patila od bulimije, a da joj je snimanje albuma pomoglo da se izbori sa teškoćama u životu.
“Mislila sam da ništa nije dovoljno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da nisam dovoljno lepa, da sam debela, da nisam dovoljno vredna. Sada se osećam udobno u svojoj koži posebno zato što mogu da pričam o tim stvarima”, izjavila je Nikol.
Pevačica, koja je u vezi s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom savetuje da je dobro biti iskren u pisanju pesama, jer to pomaže publici da razume da slava i novac ne podrazumevaju i sreću.
“Svi misle da ako si bogat nemaš nikakve probeme, nesigurnosti, ali svako od nas je samo živo biće”, zaključila je ona.
Autor: Life Content
Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.