SRS pozvao gradjane Kosova da glasaju za Srpsku listu

Izvor: Beta, 06.Sep.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS pozvao gradjane Kosova da glasaju za Srpsku listu

Srpska radikalna stranka (SRS) pozvala je danas sve gradjane na Kosovu koji su "lojalni Srbiji" da na predstojećim parlamentarnim izborima podršku daju Srpskoj listi."Кada već Srbi izlaze na ove izbore, potrebno je da se postigne maksimalno jedinstvo, da se ne rasipaju glasovi i da u takozvani parlament Кosova ne udje nijedan Srbin mimo Srpske liste", piše u saopštenju SRS-a.SRS navodi da je apel motivisan činjenicom da će se na tim izborima kandidovati "dokazani izdajnici srpskih nacionalnih interesa", ljudi poput predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rade Trajković, koja je "sklona otvorenom delovanju protiv Srba".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Srbi da podrže Srpsku listu

Izvor: B92, 06.Sep.2019

Beograd -- Srpska radikalna stranka saopštila je da je na Kosovu i Metohiji potrebno maksimalno jedinstvo srpskog naroda i pozvala da se na izborima podrži Srpska lista..."Kada već Srbi izlaze na ove izbore, potrebno je da se postigne maksimalno jedinstvo, da se ne rasipaju glasovi i da u takozvani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.