CIK: Glasanje za dijasporu počinje 18. septembra i trajaće do 4. oktobra

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIK: Glasanje za dijasporu počinje 18. septembra i trajaće do 4. oktobra

Portparol Centralne izborne komisije Kosova (CIK) Valjmir Eljezi izjavio je danas da će zainteresovani kosovski gradjani u dijaspori moći da se prijave za učešće na prevremenim parlamentarnim izborima do 10. septembra, dok će glasanje za njih putem pošte početi 18. septembra i trajaće do 4. oktobra. Članak CIK: Glasanje za dijasporu počinje 18. septembra i trajaće do 4. oktobra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko interesovanje za kosovkse izbore u dijaspori; glasanje od 18. septembra

Izvor: B92, 06.Sep.2019

Priština -- Glasanje na prevremenim parlamentarnim izborima za kosovske građane u dijaspori počeće 18. septembra i trajaće do 4. oktobra...Portparol Centralne izborne komisije Kosova (CIK) Valjmir Eljezi izjavio je da će zainteresovani kosovski građani u dijaspori moći da se prijave za učešće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.