SNSD slavi pobedu na izborima u Pijedoru: Djedova rakija i Ide Mile lajkovačkom prugom VIDEO

Izvor: B92, 12.Dec.2021, 23:11

SNSD slavi pobedu na izborima u Pijedoru: "Djedova rakija" i "Ide Mile lajkovačkom prugom" VIDEO

Predsednika SNSD Milorad Dodik u Izbornom štabu u Prijedoru dočekali su kandidat SNSD za gradonačelnika Slobodan Javor i ostali članovi te stranke.

Dodik je u štab SNSD doneo i "Djedovu rakiju". U veseloj atmosferi u izbornom štabu SNSD u Prijedoru se zapevala i pesma “Ide Mile lajkovačkom prugom”, piše Srpskainfo.

Pored predsednika SNSD Milorada Dodika je i bivši gradonačelnik Prijedora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dalibor Pavlović koji je vidno raspoložen i veseo.

Dodik se zahvalio Pavloviću, koji mu je, kako kaže, rekao da mu je ova pobeda draža nego njegova.

"Pobeda Slobodana Javora u Prijedoru je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali. SNSD niti jednog trenutka nije sumnjao u ovaj rezultat", poručio je ovo predsednik SNDS Milorad Dodik iz izbornog štaba te stranke u Prijedoru.

Dodik je poručio da je ovo pobeda svih prisutnih, njega lično i Javora.

"Pobeda Slobodana Javora je dobra za Prijedor. Ova pobeda je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali. SNSD niti jednog trenutka nije sumnjao u ovaj rezultat. SNSD je danas sa koalicionim partnerima je učinio najbolji izbor. Pobeda Slobodana Javora je dobra za Prijedor. Ova pobeda je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali", izjavio je Dodik, prenosi Srpskainfo.

Podsetimo, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor proglasio je večeras pobedu na vanrednim izborima u tom gradu u RS.

Javor je zahvalio svim sugrađanima koji su izašli na izbore, svim koalicionim partnerima na podršci, ali i svim kandidatima na korektnosti.

“Nadamo se da ćemo se sastati narednih dana, sesti za sto, pogledati u oči i da svi zajedno donosimo odluke za naš grad, za naše Prijedorčane", rekao je Javor.

Lider Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić priznao je da je koalicija "Za naš Prijedor" poražena na izborima za gradonačelnika Prijedora i čestitao Jaoru na pobedi, prenose ''Nezavisne novine''.

On je dodao da je cilj da DNS i koalicioni partneri pobede na opštim izborima u oktobru sledeće godine.

U Prijedoru su u 19 časova zatvorena sva biračka mesta za prevremene izbore za gradonačelnika kojeg su građani birali među 14 kandidata.

Prevremeni izbori za gradonačelnika Prijedora raspisani su nakon što je Dalibor Pavlović 11. oktobra podneo ostavku na tu funkciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.