SNSD SLAVI POBEDU! Prijedor ima novog gradonačelnika, veselo u Izbornom štabu - zapevali i dobro poznatu pesmu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2021, 23:18

SNSD SLAVI POBEDU! Prijedor ima novog gradonačelnika, veselo u Izbornom štabu - zapevali i dobro poznatu pesmu (VIDEO)

SNSD u Prijedoru je proglasio pobjedu na prevremenim lokalnim iozborima, a Slobodan Javor je novi gradonačelnik

Centralna izborna komisija BiH saopštila je da je na današnjim prevremenim izborima za gradonačelnika u Prijedoru glasalo 25.826 birača ili 30,98 odsto.

Pravo glasa imalo je 86.329 građana. U trci za fotelju gradonačelnika bilo je 14 kandidata.

Predsednika SNSD Milorad Dodik u Izbornom štabu u Prijedoru su u dočekali kandidat SNSD za gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobodan Javor i ostali članovi te stranke, a Dodik je u štab SNSD donio i "Djedovu rakiju".

U veseloj atmosferi u izbornom štabu SNSD u Prijedoru se zapevala i pesma "Ide Mile lajkovačkom prugom", piše Srpskainfo.

"Ide Mile lajkovačkom prugom" u Izbornom štabu SNSD u Prijedoru. pic.twitter.com/niMC83ujbU

— Srpskainfo (@Srpska_info) December 12, 2021

Pored predsednika SNSD Milorada Dodika je i bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović koji je vidno raspoložen i veseo.

Dodik se zahvalio Pavloviću, koji mu je, kako kaže, rekao da mu je ova pobjeda draža nego njegova.

Milorad Dodik kandidatu @SNSDDodik Slobodanu Javoru donio "Djedovu rakiju". SNSD slavi @N1infoSA pic.twitter.com/qvDoJQBrml

— Mladen Vujinović (@M_Vujinovic) December 12, 2021

- Pobeda Slobodana Javora u Prijedoru je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali. SNSD niti jednog trenutka nije sumnjao u ovaj rezultat - poručio je ovo predsednik SNDS Milorad Dodik iz izbornog štaba te stranke u Prijedoru.

Dodik je poručio da je ovo pobeda svih prisutnih, njega lično i Javora.

Milorad Dodik u Izbornom štabu SNSD u Prijedoru. pic.twitter.com/fQ68AjYfxb

— Srpskainfo (@Srpska_info) December 12, 2021

- Pobeda Slobodana Javora je dobra za Prijedor. Ova pobeda je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali. SNSD niti jednog trenutka nije sumnjao u ovaj rezultat. SNSD je danas sa koalicionim partnerima je učinio najbolji izbor. Pobeda Slobodana Javora je dobra za Prijedor. Ova pobeda je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali - izjavio je Dodik, prenosi Srpskainfo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.