Izvor: Magyar Szó, 14.Okt.2014, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđene četiri liste za izbore za Nacionalni savet Mađara

26. oktobra će se održati izbori za nacionalne savete. Rok za predaju izbornih lista je istekao u petak, a RIK je prihvatio četiri izborne liste za izbor Nacionalnog saveta mađara.

RIK je priznao listu „Mađarska sloga“, čiji je nosilac Jene Hajnal, a koja sadrži imena još 35 kandidata. Priznata je i lista DZVM - Čonka Aron, koja takođe broji 35 kandidata, dok je nosilac te liste Ištvan Tari. Lista "Za Mađare na drugi način - Fodor Laslo" ima 22 kandidata, a nosilac liste je Fodor Laslo, dok „Mađarska liga-Nova mađarska alternativa-Vaš Tibor“ ima 25 kandidata i nosilac liste je Fodor Laslo.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Kampanja se nastavlja u Subotici

Izvor: Magyar Szó, 14.Okt.2014

Nosilac liste Mađarska sloga, Jene Hajnal je, u pratni više kandidata sa liste, u okviru kampanje za izbor nacionalnih saveta, posetio lokalnu samoupravu u Subotici. Kandidati Katinka Beretka, Livia Jo Horti i Ildiko Lovaš su sa Hajnalom, nakon razgovora u gradskoj kući, posetili pozorište „Deže...

Nastavak na Magyar Szó...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.