Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovljanje izbora u Srbiji na osam biračkih mjesta 11. aprila

BEOGRAD - Republička izborna komisija donijela je rješenje o ponavljanju izbora za predsjednika Srbije na osam biračkih mjesta na kojima je poništila glasanje.

Izbori će biti ponovljeni 11. aprila i to na po jednom biračkom mjestu u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara.

Na ponovljenim izborima za predsjednika Srbije na osam biračkih mjesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pravo glasa ima 9.851 birač.

Biće štampano 9.900 glasačkih listića, od čega je 49 rezerva glasačkih listića od 0,5 odsto od konačnog broja birača na biračkim mjestima na kojima se ponavlja glasanje.

Glasački listići, koji će biti štampani sa jednom, dvije, tri ili četiri jezičke varijante, biće identični onima sa izbora 2. aprila sa naznakom da su izbori ponovljeni.

Glasački listići biće led sive boje, a kontrolni list za provjeru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na hartiji rezedo boje.

Izbori će 11. aprila biti ponovljeni na biračkom mjestu broj 77 MZ “Mirijevo” na teritoriji opštine Zvezdara, na biračkom mjestu broj 11 Dom kulture, Klek u opštini Zrenjanin, biračkom mjestu 48 OŠ “Branko Radičević”, Uljma na teritoriji grada Vršca, na biračkom mjestu 11 Klub penizonera, Glogonj na teritoriji grada Pančeva.

Ponavljanje izbora biće i na biračkom mjestu 11 OŠ “Sveti Sava”, Bačka Panaka, na biračkom mjestu broj 5 zgrada prve mjesne zajednice u Vrbasu, na biračkom mjestu broj 18 Osnovna škola, Jelenac na teritoriji opštine Topola i na biračkom mjestu broj 10 Osnovni sud u Kraljevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.