Pokret obnove Kraljevine Srbije: Članovi SzS prave incidente na izborima u Lučanima, neka reaguje Republička izborna komisija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret obnove Kraljevine Srbije: Članovi SzS prave incidente na izborima u Lučanima, neka reaguje Republička izborna komisija

Pokret obnove Kraljevine Srbije uputio je apel Republičkoj izbornoj komisiji nakon incidenata na biračkim mestima u opštini Lučani

Nakon današnjih incidenata koji su se dogodili na biračkim mestima, a posebno nakon napada na novinare i jednu od aktivistkinja Srpske napredne stranke u opštini Lučani, Pokret obnove Kraljevine Srbije uputio je apel Republičkoj izbornoj komisiji.

- Pozivamo predstavnike Republičke izborne komisije da reaguju i, ako treba uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policije, spreče članove Saveza za Srbiju da prave incidente na lokalnim izborima u Lučanima. Predstavnici Saveza za Srbiju, među kojima smo prepoznali ljude iz Dveri, pozivali su naše članove i simpatizere i vršili pritisak na njih da ne glasaju za našu stranku, preteći im i ucenjujuci ih – saoštili su iz POKS-a.

Oni su naveli i da su iz Saveza za Srbiju pozivali ljude da dođu na glasanje, protivno svim pravilima izborne tišine i da su uz to pravili i niz incidenata. POKS navodi i da u opštini Kula nije bilo neregularnosti prilikom obavljanja građanske dužnosti, sem onih koje su pravili aktivisti Saveza za Srbiju.

- Osim što su ljude nedozvoljeno zvali da izađu na izbore i glasaju za SZS, usred izborne tišine, pravili su incidente i na biračkim mestima i u njihovoj okolini, pokušavajući da utiču na tok glasanja i privole ljude da glasaju za njih. Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva sve svoje članove i pristalice da bez straha izađu na izbore i da svaki incident prijave kontrolorima. POKS izlazi samostalno na izbore u Kuli i nema primedbi na izborni tok u ovoj opštini – poručili su iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

BONUS VIDEO: USPEŠNO LETENJE "SOVE" Avion Utve moći će da vozi turiste, ali i da nosi oružje, a koštaće do 350.000 EVRA
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.