POSTAO SVETSKA SENZACIJA  O Belom iz Mladenovca pišu i stranii mediji

Izvor: Blic, 28.Apr.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTAO SVETSKA SENZACIJA O Belom iz Mladenovca pišu i stranii mediji

Mladić obučen u belo odelo, koji sedi na belom konju okružen hordama telohranitelja, uz obećanje novih radnih mesta, osvojio je drugo mesto na lokalnim izborima u Mladenovcu mestu u blizini Beograda, preneli su juče svetski mediji, tekst o Ljubiši Preletačeviću Belom, koji je za kratko vreme postao prava senzacija.

U tekstu koji je prvobitno napisao AP (The Associated Press), a preneli Dailymail, Foxnews, ali i Washington post piše se o Ljubiši Preletačeviću kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << satiričnom liku koji predstavlja najgoru verziju tipičnog srpskog političara.

- On je glasan i nepošten, bavi se mutnim poslovima. On obećava posao i bolji život, ali ta obećanja ne ispunjava - piše u tekstu.

U tekstu se zapaža mišljenje Evrope i sveta da su građani Srbije željni mladih i novih lica na političkoj sceni.

- Uspeh ovih mladih ljudi izgleda da odražava veliko razočarenje pogođenih krizom, građana Srbije u političare, i želju za novim, mladim licima, još uvek netaknutim korupcijom, koja je zapažena na svim aspektima političke scene ove balkanske zemlje - zaključuju u tekstu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.