Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Jutka u radikale, biće na izbornoj listi SRS

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka postao je član Srpske radikalne stranke (SRS) i biće na izbornoj listi te stranke na predstojećim izborima, rekao je predsednik SRS Vojislav Šešelj koji je stao u odbranu Jutke kojem se sudi zbog seksualnog uznemiravanja nekadašnje saradnice Marije Lukić.
„Milutin Jeličić Jutka se učlanio u Srpsku radikalnu stranku, biće kandidat na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << izborima, ići će na stranačku listu, biće kandidat za poslanika verovatno, a mogući su i drugi dogovori. Planovi su da osvojimo vlast“, rekao je Šešelj novinarima u Kruševcu, odgovarajući na pitanje o ponudi za pristupanje SRS-u, koju je ranije izneo Jeličiću.
Šešelj je promovisao svoju knjigu „U Srebrenici nije bilo genocida“, a u prvom redu na promociji sedeo je Jeličić.
Ročište na tom suđenju, koje je bilo zakazano za juče, odloženo je jer su njegovi branioci zatražili izuzeće svih sudskih instanci, a Jeličić se nije pojavio na suđenju opravdavši izostanak zdravstvenim problemom.
Šešelj je, odgovarajući na novinarsko pitanje o osipanju okružnih odbora te stranke, o čemu su pisali mediji, kazao da to nije istina.
„Nije istina da se osipaju okružni odbori, samo vršimo izvesna kadrovska pomeranja konsolidujući stranku pred izbore. One koji su zakazali u radu morali smo da razvlastimo, a sada neki medju njima pokazuju da nemaju morala ni karaktera pa lažu javnost u pogledu razloga za podnošenje ostavki“, kazao je predsednik SRS.
Dok smo se mi smejali zatvoru zbog masnog vica, Jutka je vredno slao poruke
Izvor: Beta

Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.