Izvor: Blic, 25.Maj.2020, 08:11

"OVO SU POSLEDNJI IZBORI NA KOJIMA VUČIĆ MOŽE DA POBEDI" NIN intervju: Dragan Đilas o Kosovu, mafiji, narko kartelima i zbog čega ne prihvata Tadićevu ideju o listi za bojkot

Intervju sa Draganom Đilasom završili smo u jutro nakon što su se dva dela podeljene Srbije ljuto gledala preko policijskog kordona. I sve zbog štrajka glađu Boška Obradovića, koji traži – razgovor. Nije bilo moguće predvideti kakva se čuda mogu desiti do pojave NIN-a na kioscima, ali je bilo jasno da će, ako bude nekog zla, vlast za to optužiti Đilasa. A šta on ima da kaže? (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Izbori,   Štrajk,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.