Na pragu izbora - mnogi građani Niša neodlučni

Izvor: RadioCity.rs, 03.Mar.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pragu izbora - mnogi građani Niša neodlučni

Nakon toga na Predsedniku Srbije je da raspiše parlamentarne izbore. Gotovo je izvesno da će se vanredni parlamentarni izbori dogoditi istog dana kada i redovni lokalni i pokrajinski, a prema izjavi Aleksandra Vučića, predsednika Vlade to bi se moglo desiti 24.aprila.
Nišlije sa kojima smo razgovarali nisu preterano optimistične po pitanju predstojećih izbora.
„Nisu mi dobra očekivanja i mislim da će da bude još >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << gore nego što je bilo. Promene neće da se dogode, samo će biti poskupljenja i poskupljenja, i obećanja“, priča naš sugrađanin.
„Ja nemam svog kandidata na ovim izborima, jer ovim prostorima komanduje svetska banka i MMF. Sve što oni kažu naši implementiraju. Uopšte nije bitno kako se zove predsednik ili premijer, jer pošto smo prezadužena zemlja, sve što od nas traže uradimo, čak i više. Precrtaću listić i napisaću ’zbog urušenih institucija’, najviše sudstva, ali i školstva, zdravstva“, rekla je Nišlijka.

„Nemam izgrađen stav po pitanju toga za koga bih glasao, ali svakako ne bih voleo da ova trenutna vlast ostane tu gde jeste, jer mislim da ne može gore od toga“, kaže mladić iz Niša.
Ipak, ima i onih koji ne žele smenu sadašnje Vlade.
„Ja o predstojećim izborima mislim da Vučić treba da samo nastavi, dobrim putem ide, i od ovog ne znam šta traže bolje“, smatra starija gospođa.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.