NEĆU DOZVOLITI DA SRUŠE SRBIJU Vučić o prljavim trikovima u Savetu Evrope: Treba da se stide svake izgovorene reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 21:43

"NEĆU DOZVOLITI DA SRUŠE SRBIJU" Vučić o prljavim trikovima u Savetu Evrope: Treba da se stide svake izgovorene reči!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Prva, govoreći o aktuelnim temama.

Vučić je govorio između ostalog i o nedemokratskim izborima na severu Kosmeta.

- Sram ih bilo, i pri tome, zamislite da mi to uradimo i da kažemo da u Novom Pazaru, gde živi samo dvadeset odsto Srba kažemo da je nešto legitimno, pita se Vučić.

- Oni to rade jer moraju tzv. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo da podrže, a da Srbiju sruše, a ja to neću dozvolti - dodao je Vučić.

- Kada drugog neko bude predstavio iz srpskog upravljačkog tima, Kurti će da pristane, ali će reći da na severu nema opština koje hoće to da prihvate, objasnio je potom predsednik.

- Sve su to podli i prljavi trikovi. Isto kao nameštanje u Savetu Evrope. Zna to Lajčak, Borelj, svi oni… Da li Srbi greše, što kaže Viola (fon Kramon)? Treba da se stidi svake reči koju je izgovarala u ovoj zemlji. Počev od Nedeljica…

- Biračka mesta su im u policijskim stanicama i policijskim kontejnerima. Da li ste to negde čuli? I onda će da kažu da je to demokratija. Zamislite šta bi rekli da se tako glasa u Centralnoj Srbiji - dodao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZAMISLITE DRŽAVU KOJU VODE OBRADOVIĆ, STAMENKOVSKA I OSTALI?" Vučić odgovorio lažnim patriotama: Neću se sklanjati, borio sam se za ovu zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Prva, govoreći o aktuelnim temama...- Zamislite državu koju će da vode Obradović, Stamenkovska i ostali? Ako Lutovac kaže da je sporan moj legitimitet, a pre tri dana da hoće nešto da razbijaju. Ako hoćete, pomoći ću vam,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.