BAŠ ME BRIGA ŠTA MISLE U MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI Vučić: Maltretirali su Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 21:36

"BAŠ ME BRIGA ŠTA MISLE U MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI" Vučić: Maltretirali su Srbiju!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Prva, govoreći o aktuelnim temama.

Predsednik je govorio o predstojećim izborima na KiM.

- Biću otvoren, baš me briga šta misle u međunarodnoj zajednici. Oni će u nedelju da održe izbore i da okrive Beograd. Izneću precizne podatke. Na izborima 2020. u Srbiji, iz Evrope i sveta su nam rekli da nisu dovoljno demokratski, iako je izašlo skoro 50 odsto. Rekli su da nije problem u tome već zato što nema pluralizma. Nisu maltretirali mene, maltretirali su Srbiju - rekao je predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEĆU DOZVOLITI DA SRUŠE SRBIJU" Vučić o prljavim trikovima u Savetu Evrope: Treba da se stide svake izgovorene reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Prva, govoreći o aktuelnim temama...Vučić je govorio između ostalog i o nedemokratskim izborima na severu Kosmeta...- Sram ih bilo, i pri tome, zamislite da mi to uradimo i da kažemo da u Novom Pazaru, gde živi samo dvadeset...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.