Izvor: RTS, 03.Avg.2021, 18:47

Maloj Lani je i dalje potrebna naša pomoć

Sa samo godinu dana života mala Lana Jovanović je na putu da izbori svoju najveću bitku. Spinalna mišićna atrofija je opaka bolest i Lani je još uvek potrebna naša pomoć. Trenutno se nalazi na rehabilitaciji u Budimpešti, ali ono što porodicu muči je račun od 488.000 dolara u Americi koji je ostao da se plati, kaže za RTS majka Aleksandra Jovanović.
U uključenju u Beogradsku hroniku majka male Lane kaže da su dobili popust >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na taj račun koji važi do 12. avgusta.

"Želeli smo da zamolimo sve ljude dobre volje da nam pomognu da dobijemo i ovu bitku i da se taj račun plati. Želimo da ostanemo u dobrim odnosima sa bolnicom u Americi jer zbog njene bolesti ne znamo da li će biti potrebe da opet idemo tamo. Molimo sve da nam pomognu i da se posvetimo našoj malenoj na putu ka uspehu", kaže Aleksandra Jovanović.
Prema njenim rečima Lana je sada dobro, redovno vežba i posećuje fizijatra. Počinje samostalno da sedi i da se rotira.
"Ona je to negde izgubila posle ležanja šest nedelja u bolnici ali hvala Bogu to se sve polako vraća i fizioterapeuti kažu da je svakim danom sve jača i jača, i svakim danom nas nečim novim iznenadi", poručuje Lanina majka.
Dodaje da će do kraja avgusta biti u Budimpešti i onda se vraćaju u Srbiju.
Pošaljite 808 na 3030, vama nije mnogo, a njima je sve.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.