Koverte sa glasovima Srba namerno trovane na Kosovu Do tančina razotkrivena PRLJAVA ALBANSKA UJDURMA na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koverte sa glasovima Srba namerno trovane na Kosovu" Do tančina razotkrivena PRLJAVA ALBANSKA UJDURMA na izborima

Bivši poslanik parlamenta lažne države Kosova Naim Maljoku napisao je na svom Fejsbuk nalogu da su tokom nedavnih izbora na Kosovu namerno trovane koverte sa glasovima raseljenih Srba pristigle iz Centralne Srbije.

Maljoku, član Alijanse za budućnost Kosova, kako prenose albanski portali nije spomenuo imena, ali je optužio nepoznate osobe na Kosovu da su otrovale koverte koje su došle iz centralne Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Otrovali su koverte koje su stigle iz Srbije. Ovaj čin naneo je nepopravljivu štetu. Sva trovanja pre i za vreme rata koje su nam Srbi činili sada se ne mogu staviti njima na teret - naveo je Maljoku.

Taj bivši poslanik je rekao da pravosudni organi na Kosovu znaju ko je počinio zločin, ali prema njegovim rečima "ne smeju ništa da preduzmu", prenosi Kosovo onlajn.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.