Kosova Sot: Izbori 25. maja

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosova Sot: Izbori 25. maja

Parlamentarni izbori na Kosovu biće najverovatnije 25 maja, potvrdio je Tanjugu izvor blizak kabinetu kosovskog premijera Hašima Tačija, a isti datum pominje danas i prištinski dnevnik Kosova Sot.

Izvori tog lista potvrdili su da su dogovor o datumu izbora postigli lideri DPK Hašim Tači i DSK Isa Mustafa, te da će dogovor biti ozvaničen narednih dana.

- 25. maj je određen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao datum za održavanje parlamentarnih izbora, jer je potrebno što hitnije formirati vladu, što od Prištine traži i EU. Dogovor su postigli lideri DPK i DSK, Tači i Mustafa, a čeka se samo još da se s tim složi i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, što će se verovatno i dogoditi - rekao je izvor Tanjuga.

Haradinaj je ranije izjavio da očekuje da nakon parlamentarnih izbora bude novi kosovski premijer.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosova Sot: Izbori 25. maja

Izvor: Mondo, 20.Mar.2014

Parlamentarni izbori na Kosovu biće najverovatnije 25 maja, potvrdio je Tanjugu izvor blizak kabinetu kosovskog..

Nastavak na Mondo...

Izbori na Kosovu 25. maja?

Izvor: Akter, 20.Mar.2014

Parlamentarni izbori na Kosovu biće najverovatnije 25 maja, potvrdio Tanjugu izvor blizak kabinetu kosovskog premijera Hašima Tačija

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.