Izborna skupština SSS sredinom marta

Izvor: RTS, 03.Mar.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna skupština SSS sredinom marta

Aleksandar Šoštar i Ivan Bakić biće kandidati za predsednika Sportskog saveza Srbije, odlučeno je na sednici Upravnog odbora SSS u Kosovskoj Mitrovici. Izborna skupština SSS održaće se 15. marta u Beogradu.

Izborna Skupština Sportskog saveza Srbije biće održana 15. marta u Beogradu, odlučeno je na sednici Upravnog odbora SSS u Kosovskoj Mitrovici. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sednicom je predsedavao prvi čovek SSS Aleksandar Soštar, koji je kandidat za još jedan mandat na tom mestu. Pored Šoštareve, prihvaćena je i kandidatuira Ivana Bakića za mesto predsednika.

Predsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević istakao je da nema ništa protiv kandidatire Bakića, ali da on po njegovom mišljenju, ne ispunjava uslove navedene u Statutu SSS.

"Nemam ništa protiv Bakića, ali Statut Sportskog saveza Srbije decidirano kaže da kandidat ze predsednika mora biti vrhunski sportski radnik sa vrhunskim rezultatima. Istina je da imamo samo jednog kandidata sa vrhunskim sportskim dostignućima, a to je Aleksandar Šoštar", obrazložio je Pelević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.