Izbori u Beogradu u januaru 2018, Vučić sprema iznenađenje?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2017, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Beogradu u januaru 2018, Vučić sprema iznenađenje?

Izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u januaru sledeće godine, a Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika, piše današnji Blic.

Prema saznanjima tog lista, uprkos spekulacijama da bi istovremeno sa gradskim izborima trebalo da budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori, kako sada stvari stoje, to se neće dogoditi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kako je neimenovani izvor iz vrha vlasti rekao za ovaj list, vlada na čelu sa premijerkom Anom Brnabić tek je počela da radi i stav je da joj treba dati šansu da pokaže koji su joj dometi.

Vrh Srpske napredne stranke još nije odlučio o formatu i načinu na koji će na te izbore izaći, a kako se navodi, predsednik Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika.

Samo dve ili tri osobe znaju o kome je reč, a Vučić o tome još neko vreme neće obaveštavati javnost, piše Blic.

Sigurno je da će kandidat biti iznenađenje, verovatno veće nego što je bio izbor Ane Brnabić za premijerku, navodi neimenovani izvor.

U januaru će biti održani još i lokalni izbori u oko desetak opština.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izbori u Beogradu u januaru 2018?

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017

Izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u januaru sledeće godine, a Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Prema saznanjima "Blica", uprkos spekulacijama da bi istovremeno sa gradskim izborima trebalo da budu raspisani i vanredni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.