Blic: Izbori u BG u januaru, Vučić izabrao kandidata

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic": Izbori u BG u januaru, Vučić izabrao kandidata

Beograd -- Izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u januaru sledeće godine, a Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika, piše “Blic”.

Prema saznanjima tog lista, uprkos spekulacijama da bi istovremeno sa gradskim izborima trebalo da budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori, kako sada stvari stoje, to se neće dogoditi.

Kako je neimenovani izvor iz vrha >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti rekao za ovaj list, vlada na čelu sa premijerkom Anom Brnabić tek je počela da radi i stav je da joj treba dati šansu da pokaže koji su joj dometi.

Vrh Srpske napredne stranke još nije odlučio o formatu i načinu na koji će na te izbore izaći, a kako se navodi, predsednik Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika.

Samo dve ili tri osobe znaju o kome je reč, a Vučić o tome još neko vreme neće obaveštavati javnost, piše “Blic”.

Sigurno je da će kandidat biti iznenađenje, verovatno veće nego što je bio izbor Ane Brnabić za premijerku, navodi neimenovani izvor.

U januaru će biti održani još i lokalni izbori u oko desetak opština.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Beogradski izbori u januaru, bez parlamentarnih

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2017

Izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u januaru sledeće godine, piše Blic...Vrh Srpske napredne stranke još nije odlučio o formatu i načinu na koji će na te izbore izaći, piše list, ali predsednik Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika...Prema saznanjima...

Nastavak na N1 televizija...

Beogradski izbori u januaru

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Avg.2017

BEOGRAD - Izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u januaru sledeće godine, piše Blic...Vrh Srpske napredne stranke još nije odlučio o formatu i načinu na koji će na te izbore izaći, piše list, ali predsednik Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika...Sigurno...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.