Blic: Beogradski izbori u januaru, bez parlamentarnih

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Beogradski izbori u januaru, bez parlamentarnih

Izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u januaru sledeće godine, piše Blic.

Vrh Srpske napredne stranke još nije odlučio o formatu i načinu na koji će na te izbore izaći, piše list, ali predsednik Aleksandar Vučić je odlučio ko će biti kandidat za gradonačelnika.

Prema saznanjima tog lista, uprkos spekulacijama da bi istovremeno sa gradskim izborima trebalo da budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori, to se neće dogoditi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Beogradski izbori biće održani u januaru, a SNS sprema KANDIDATA IZNENAĐENJA

Izvor: Blic, 04.Avg.2017

Beogradski izbori biće održani u januaru sledeće godine, saznaje nezvanično „Blic” u vrhu vlasti...Kako kaže izvor našeg lista, tada će biti održani samo izbori za Skupštinu grada Beograda i lokalni izbori u još oko deset opština...- Iako se spekulisalo da bi istovremeno sa gradskim izborima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.