Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBORNA KONTROLA: Vekić i dvosed Hančovski-Mitjev ide na SP u Milano

U Bačkoj Palanci, na jezeru Tikvara, veslane su trke izborne kontrole u disciplinama na 500 metara u muškoj konkurenciji.

U jednosedu na 500 metara na Svetskom prvenstvu u Milanu u nacionalnom timu Srbije veslaće Stefan Vekić. Vekić je mesto u selekciji Srbije izborio pobedivši Stefana Jovanova i Marka Džigurskog.
U dvosedu na 500 metara, u Milanu će u sastavu nacionalnog tima nastupiti Dragan Hančovski i Uroš Mitjev. Njih dvojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ušli u sastav reprezentacije pošto su izbornoj trci pobedili dvosed u sastavu Nemanja Stanivuković – Kristijan Palfi.
S ozbirom da se radilo o pozivnoj kontroli, takmičari koji su se borili za mesto u nacionalnom timu pozvani su na osnovu rezultata sa izborne kontrole iz aprila i Kupa Srbije.
Za sve ostale discipline sastav reprezentacije je poznat.
Svetsko prvenstvo, koje je kvalifikaciono takmičenje za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016 godine, održava se u Milanu od 19. do 23. avgusta.
The post IZBORNA KONTROLA: Vekić i dvosed Hančovski-Mitjev ide na SP u Milano appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.