Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI KAŽU DA JE BOMBA: Šampionsko pojačanje za Rijeku, bivši igrač Totenhema (FOTO)

Obavljeni su lekarski pregledi te je potpisan trogodišnji ugovor.
Tomislav Gomelt je novi igrač šampiona Hrvatske.
Radi se o fudbaleru čiji je talenat 2013. godine prepoznao Totenhem, odveo ga u Englesku, a sada je vreme da se vrati u domovinu i pokuša da u Rijeci ponovo izbori neki veliki transfer. Kao igrač engleskog velikana je Gomelt bio pozajmljivan Espanjolu, Rojal Antverpenu i Bariju, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << veoma zapaženu ulogu imao i u Klužu gde je upisao 44 nastupa.
Ovo je prvo pojačanje na ‘Rujavici’ od kako je osvojena titula, među navijačima vlada euforija jer se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru kojem nije još uvek pružena prava prilika. Veoma mlad je napravio ‘krupan zalogaj’ koji ga je, barem što se za sada čini, koštao stagnacije u razvoju.
– Krenuo sam rano u inostranstvo, sa jedno 15 godina u Totenhem, pa Espanjol i Rojal u Belgiji. Na kraju sam otišao u Bari, pa dve sezone u Kluju. Znao sam da je dolazak u Rijeku pravi put. Rijeka je prvak Hrvatske i pobednik Kupa, čuo sam da se u Rijeci dobro radi i prepoznao sam ovo kao priliku da napredujem. Rijeka je pravi put za mene i moju karijeru, kazao je Gomelt posle promocije.
Tomislav Gomelt novi je igrač @NKRijeka
https://t.co/wuCkWyt6fc
#ZajednosmoRijeka #Rijekajenajboljeodsvega pic.twitter.com/IIEGYkb94s
— NK Rijeka (@NKRijeka) June 14, 2017

The post HRVATI KAŽU DA JE BOMBA: Šampionsko pojačanje za Rijeku, bivši igrač Totenhema (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.